Banner boek & DVD

In januari 2012 zijn de productiemaatschappijen Your Media en In2content een samenwerkingsverband aangegaan met de Koninklijke Marine. De filmmakers hebben daarbij de exclusieve formatrechten verkregen voor het verfilmen van de zoektocht naar de vermiste onderzeeboot Hr. Ms. O13.

Inmiddels is de samenwerking dusdanig geïntensiveerd dat er ook een actieve zoektocht naar alle nabestaanden van de 34 manschappen aan boord van de O13 is gestart. Er wordt hiervoor onder andere ook nauw samengewerkt met het Comité Nabestaanden Onderzeeboten 1940-1945. Eén en ander heeft op dit moment al geleid tot een indrukwekkend boek, waar naast het verhaal van de O13 ook alle 34 manschappen zijn beschreven. De documentaire zal ter zijner tijd worden uitgezonden bij Omroep MAX.

Naast deze website proberen wij u ook te informeren via Twitter (@O13docu)Facebook en onze nieuwsbrieven.

Wilt u in contact komen met de ons? Heeft u informatie of bent u een nabestaande van één van de vermiste manschappen? Heeft u vragen en/of opmerkingen? Of wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief? Mail, schrijf of bel:

Telefoonnummer: 035-6473939
Email: info@o13stillonpatrol.nl
Adres: Koningsweg 29c, 3762 EA, Soest

 

Disclaimer

Met deze website trachten wij een ieder die geïnteresseerd is onze activiteiten zo volledig mogelijk te informeren. Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is opgenomen, aanvaard de uitgever geen aansprakelijkheid. Er kunnen derhalve dan ook geen rechten worden ontleend aan de getoonde informatie.

Alle informatie op deze site, zowel in beeld als in tekst is eigendom van In2Content en Your Media. Er mag geen informatie, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of opgeslagen in een geautomatiseerd bestand zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.