Boek en DVD

Banner boek & DVD

‘O13 Still On Patrol’ is een prachtig naslagwerk over het mysterie, de bemanningsleden en het leven aan boord van een onderzeeboot tijdens de begindagen van de Tweede Wereldoorlog. Het boek zit boordevol foto’s, brieven, artikelen en archiefstukken en het voorwoord is geschreven door Vice-admiraal Matthieu Borsboom.

En er is nu ook een DVD met een 100 minuten durende documentaire over het mysterie van de O13. In deze film het verhaal van 10 nabestaanden; de herdenkingsdienst van 3 juli 2013; de expeditie die in 2012 is ondernomen naar het wrak en een zoektocht langs archieven in Londen, Dundee en Freiborg. De film bevat unieke opnames die nog nergens anders zijn vertoond. Daarnaast staat er op deze DVD ook nog eens 20 minuten extra bonusmateriaal. Van deze DVD is maar een beperkte oplage beschikbaar! Op=op.

SPECIALE AANBIEDING:
Bestel nu het boek en en de DVD en krijg bijna 10 euro korting!

boekdvdbalk

Bij aanschaf van het boek ‘O13 Still On Patrol’ (originele prijs € 29,95) krijgt u tijdelijk de DVD bijna gratis. Uw bestelling wordt in beschermende enveloppe thuis bezorgd. Maak € 36,00 (uw bestelling plus administratie en verzendkosten) over op:

Rekeningnummer: NL86 INGB 0007 1763 75
Ten name van: In2Content BV
Onder vermelding van: Boek O13
En stuur ons een mail met uw adresgegevens: bestelling@in2content.nl

dvdbalk

U kunt de DVD ‘O13 Still On Patrol’ ook los bestellen. U krijgt uw bestelling in beschermende enveloppe thuisgestuurd. Maak € 15,00 (uw bestelling plus administratie en verzendkosten) over op:

Rekeningnummer: NL86 INGB 0007 1763 75
Ten name van: In2Content BV
Onder vermelding van: DVD O13
En stuur ons een mail met uw adresgegevens: bestelling@in2content.nl

aangepast

U kunt uw bestelling ook bij ons in Soest afhalen (u bespaart zo administratie en verzendkosten). Boek en DVD zijn niet in de winkel te koop. Wilt u meerdere boeken en/of DVD’s bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6473939.

Layar balk

Download de layar app en ontdek in uw boek nog meer digitale extra’s over de O13. Bekijk de bouwplannen, video’s, officiële documenten uit diverse archieven en veel, veel meer… Klik op het layar symbool bovenaan deze webpagina voor een compleet overzicht van alle layar extra’s.

Balk video